Deurintercom

Upgrade uw deurintercom met opener of schaf een deurvideointercom met opener aan, inclusief deskundige installatie en vervanging van uw oude systeem.

Als uw pand momenteel is uitgerust met een (oude of defecte) deurintercom met opener die aan vervanging toe is, of er zijn alleen beldrukkers, dan bent u hier aan het juiste adres. We bieden een scala aan mogelijkheden voor buitenposten (het paneel bij de voordeur/brievenbus), variërend van conventionele audio-/videomodules met gewone beldrukkers tot geïntegreerde beldrukkers met verlichte naamkaders of digitale oplossingen voor grotere gebouwen.

Bij nieuwbouw is een “Programma van Eisen” van groot belang, zodat de deurintercom op de juiste manier kan worden geïntegreerd, bijvoorbeeld in het brievenbussenpaneel. Samen met u denken we na over het juiste model dat past bij uw behoeften, uitstraling, vandaalbestendigheid, flexibiliteit en levensduur, inclusief de mogelijkheid tot koppeling met uw mobiele telefoon.

Als specialist op het gebied van deurintercomsystemen is Van Herpen uw hooggekwalificeerde installateur. Wij leveren nieuwe systemen met audio of video, deuropeners, deurdrangers, sloten en bijbehorende apparatuur. Of u nu een bedrijf, particulier, vastgoedeigenaar, vastgoedbeheerder of VvE (Vereniging van Eigenaars) bent, wij adviseren u ook om deze investering op te nemen in het Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP). Een MJOP is een rapport waarin staat wanneer welk onderhoud moet plaatsvinden en wat de kosten zullen zijn.

Naast een goede deurintercom is veiligheid van het grootste belang. Als u een inventarisatie van de veiligheid van uw pand wilt, inclusief een rapport voor de VvE, dan kunt u rekenen op het gekwalificeerde advies van Van Herpen. Wij bieden ook onafhankelijk advies op maat.

Bij Van Herpen hechten we waarde aan snelheid, flexibiliteit, goede communicatie en het nakomen van afspraken. We bieden garantie op onze producten en diensten en hebben goede beoordelingen op Werkspot.

Op basis van uw informatie, foto’s, wensen en duidelijke omschrijving doen wij een passend voorstel. Dit omvat het nieuwe systeem, de afwerking, installatie, eventuele aanvullende zaken en een marktconforme offerte inclusief garantie.

Snelle en perfecte montage en grote klanttevredenheid zijn de kenmerken die Van Herpen onderscheiden. Vul vandaag nog ons aanvraagformulier in voor een intercomoplossing die aan uw behoeften voldoet.

Deurintercom of videodeurintercomsystemen zijn bedoeld om te communiceren met de bezoeker die aan de deur staat (als vervanging van het belknopje)

Dit kan met alleen spraak: de deurintercom, of met spraak én beeld: deurvideointercom

Voor woningen, appartementen, bedrijven, ontvangstruimtes.

Bij woningen kan een deurintercom bestaan uit uit buitenpost en een binnenpost.

Bij appartementen kan een deurintercom bestaan uit een buitenpost met 2 of meer knoppen, een audiomodule (met microfoon en luidspreker). De deurvideointercom is een buitenpost met de camera als toevoeging.

In de woning wordt een binnenpost (soort wandtelefoon) gemonteerd, waarop de oproep kan worden beantwoord. Met spraak en eventueel aangevuld met beeld.

Deuropener: naast het beantwoorden van de oproep kan de (buiten)deur en/of hek geopend worden met een knop op de binnenpost.

Binnenposten kunnen ook als handsfree en met WiFi worden uitgevoerd, en zo gekoppeld worden aan de telefoon.

Van Herpen kan ook een opener monteren of vervangen. Evenals complete inbraakwerende en goedgekeurde sloten

Naast de intercomsystemen installeert Van Herpen ook de (verplichte) gekoppelde rookmelders, van goede kwaliteit. (vanaf 1-7-2022 verplicht in alle bestaande woningen) Voor uw eigen veiligheid!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.