Deurintercom

Deurintercom met opener, of deurvideointercom met opener aanschaffen inclusief deskundige installatie, of vervanging van een oud systeem?

Als uw pand voorzien is van een (oude, defecte) deurintercom met opener, en deze is aan vervanging toe, dan bent u hier op de juiste plaats. Buitenposten (het paneel bij de voordeur/brievenbus) kunnen conventioneel worden uitgevoerd (een audio/videomodule), met gewone beldrukkers, geïntegreerde beldrukkers (met verlicht naamkader), of digitaal (bij groot verloop)

Bij nieuwbouw is een “Programma van Eisen” belangrijk, zodat het op de juiste manier wordt geïntegreerd in bijvoorbeeld het brievenbussenpaneel. Samen met u denken we na over het juiste model, wat past bij de behoefte, uitstraling, vandaalbestendigheid, flexibiliteit en levensduur, koppeling met de mobiele telefoon.

Als specialist op het gebied van deurintercomsystemen, is Van Herpen uw hoog gekwalificeerde installateur.

Nieuwe systemen, met audio of video, deuropeners, deurdrangers, sloten en randapparatuur.

Voor bedrijven, particulieren, vastgoedeigenaren, vastgoedbeheerders, VVE’s (Vereniging van Eigenaars). Het advies is om dit ook (weer) op te nemen in het Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP). Een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) is een rapport waarin staat wanneer welk onderhoud plaats moet vinden en wat de kosten hiervan zullen zijn.

Naast een goede deurintercom, is veiligheid van het grootste belang. Wilt u een inventarisatie van de veiligheid van het pand, met een rapport voor de VVE, dan is Van Herpen uw gekwalificeerde adviseur. Ook voor een breed onafhankelijk advies.

Snel, flexibel, goede communicatie en afspraken, garantie en goede reviews en op Werkspot

Aan de hand van uw informatie, foto’s, wensen en duidelijke omschrijving, wordt een voorstel gedaan. In dit voorstel staat het nieuwe systeem, de manier van afwerken, installatie, eventuele bijkomende zaken, en een marktconforme aanbieding, inclusief de garantie.

Snelle en perfecte montage en grote klanttevredenheid is het onderscheidend vermogen van Van Herpen.

Deurintercom of videodeurintercomsystemen zijn bedoeld om te communiceren met de bezoeker die aan de deur staat (als vervanging van het belknopje)

Dit kan met alleen spraak: de deurintercom, of met spraak én beeld: deurvideointercom

Voor woningen, appartementen, bedrijven, ontvangstruimtes.

Bij woningen kan een deurintercom bestaan uit uit buitenpost en een binnenpost.

Bij appartementen kan een deurintercom bestaan uit een buitenpost met 2 of meer knoppen, een audiomodule (met microfoon en luidspreker). De deurvideointercom is een buitenpost met de camera als toevoeging.

In de woning wordt een binnenpost (soort wandtelefoon) gemonteerd, waarop de oproep kan worden beantwoord. Met spraak en eventueel aangevuld met beeld.

Deuropener: naast het beantwoorden van de oproep kan de (buiten)deur en/of hek geopend worden met een knop op de binnenpost.

Binnenposten kunnen ook als handsfree en met WiFi worden uitgevoerd, en zo gekoppeld worden aan de telefoon.

Van Herpen kan ook een opener monteren of vervangen. Evenals complete inbraakwerende en goedgekeurde sloten

Naast de intercomsystemen installeert Van Herpen ook de (verplichte) gekoppelde rookmelders, van goede kwaliteit. (vanaf 1-7-2022 verplicht in alle bestaande woningen) Voor uw eigen veiligheid!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.